Üdv Kedves Látogató!

Együtt vagyunk egy ideje, nagy a szerelem, egyetértés, megértés, boldogság, eljött az idő a továbblépésre.

A mai trenddel ellentétben mi házasság pártiak vagyunk, úgyhogy nem is lehetett kétséges, hogy gyermek vagy esküvő lesz előbb. Ki is tűztük az időpontot 2010. június 12 -ére.

Szerelmem Marianna 32 éves, van egy kislánya az előző házasságából. Neki már van fogalma, hogy mivel jár egy gyermek vállalás. Bár a szülése óta eltelt több mint 6 év alatt hihetetlen mennyi minden változott ezen a téren az orvosudományban.

27 éves vagyok, és ugyan végignéztem a keresztgyerekeim (akik ikrek..) születését, fejlődését, ballépéseit (most 5 évesek), azonban saját tapasztalatom a gyermekvállalás terén abszolút semmi sincsen.

Elmesélem tapasztalataimat, élményeimet, hogy milyen helyzetekkel, kérdésekkel, kétségekkel szembesül egy gyermeket vállaló, átlagos fiatal. Egy olyan fiatal, aki nem töltötte eddigi összes percét a gyermekvállalásra való felkészüléssel, csupán élte mindennapjait, és egyszercsak eljött az idő (és a megfelelően stabil kapcsolat) ahhoz, hogy meghozza ezt a komoly döntést.

Megmutatom a különböző vizsgálatokat, papírokat, intézni valókat, amivel szembesülünk, megmutatok mindent ami velünk megesik, és örömmel segítek ha valakinek kérdése támadna!

Tehát kezdjük, hogy is indult mindez a mi esetünkben..

Szerző: kombika  2010.04.13. 06:26 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekunklesz.blog.hu/api/trackback/id/tr311916644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása