Minden vizsgálat rendben volt, minden eredmény tökéletes.

Megtudtuk, kis nagy valószínűséggel kisfiunk lesz! :D

Nem bírtuk tovább, elkezdtünk érdeklődni,körbenézni, hogy milyen lehetőségek vannak, szerettük volna egy 3D vagy divatosabb nevén 4D ultrahangon is megnézni születendő gyermekünket.

Az árak nagyon nagy szórást mutattak. 8.000Ft től 15.000Ft -ig sokféle ajánlatot találtunk, volt ahol az alapárban már benne volt a DVD felvétel és a fotó, de volt ahol ezért még külön pénzt kérték.

Végül egy közeli magánrendelő mellett döntöttünk. Amennyiben volt a kismamának érvényes TB kártyája, akkor a vizsgálat csupán 8.000Ft -ba került. Ebben benne volt a DVD film és 2db papír fénykép is papírkeretben. Az orvosnő, a recepciós teljesen segítőkész, kedves, odaadó volt. Előre kellett időpontot kérni egy hétre, mert nagyon sok jelentkező volt. A megjelölt időpontban megjelenve, csupán pár percet kellett várakozni, majd pedig egy szuperul felszerelt, tiszta és barátságos rendelőben történt a vizsgálat. Nagyon alaposan, lelkiismeretesen végezte a doktornő a vizsgálatot. Teljesen átélte a helyzetet, és velünk együtt örült gyermekünknek!

A felvételek csodálatosak lettek, és örömmel, boldogan, kéz a kézben távoztunk születendő kisfiunk első fényképeivel :)

3D ultrahang képek

Szerző: kombika  2010.08.22. 02:34 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekunklesz.blog.hu/api/trackback/id/tr152238266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása