Ez végülis csak egy "elvi" kérdés.

Hivatalosan a sima ultrahang, 2D -s azaz 2 Dimenziós, mivel 2 irányú kiterjedéső képet láthatunk ahol van szélesség és hosszúség.

A 3D ultrahanhg esetében a készülé képes a mélység érzékelésére is, és a számítógépes szoftver az adatokból összerak egy a valóságot megközelítő 3dimenziós fényképet. Ezen a képen meglepő szépséggel és pontossággal látható minden, így már az átlag ember is látja azt, amit a 2D -s ultrahang esetében csak a gyakorlott szakemberek látnak.

A 4D -s ultrahang ugyanazt tudja, csak egészen egyszerűen dívik az egyműs túllicitálása, nagyotmondás, média-hír verés, itt is ugyanaz a technológia, ugyanaz a látvány, csak a 4D kifejezéssel próbálnak még több "vevőt" becsalogatni. Ha így megy tovább, lehet nemsokára váltanak majd az 5D kifejezésre :)

Szerző: kombika  2010.08.22. 02:38 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekunklesz.blog.hu/api/trackback/id/tr242238270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása