Na, megtörtént az első orvosi vizsgálat.

Nőgyógyászatilag minden rendben, 9 hetes a magzat, terhessék mostmár hivatalosan is alá van támasztva.

Nőgyógyásszal kapcsolatban minden rendben volt. Nem fizettünk egy fillért sem a dokinak, nem is ismertük, most volt nála először a párom, mégis kedves volt, és minden rendben, fájdalom és nehézség nélkül csinált.

Közben előjött az Elevit terhesvitamin egy mellékhatása is.. Hihetetlenül megnövelte  apárom étvágyát. Az orvos azt mondta, hogy semmiképp nem szabad a vitamin szedését abbahagyni! Az evésre kell odafigyelni. "Nem a vitamintól hízunk, hanem az ennivalótól!" - mondta. Szóval diétát írt elő a kedves Kismamának. Sok zöldség, gyümölcs, főzelékek. Mindezt úgy, hogy  apárom egyáltalán nem túlsúlyos! (164cm, 70kg)

Mostmár hivatalos a terhesség, erről a papírt be is mutatta Mariann a munkahelyén, minek következményeként könnyített munkába osztották be. Szerencséje van, mert a cége nagyon humánus. Nem küld el kismamát, odafigyel a beosztására, kompromisszumkész, megbízhat cég. Mondjuk tény, hogy nem is magyar tulajdonú :D

www.elevit.hu

Szerző: kombika  2010.04.14. 09:43 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekunklesz.blog.hu/api/trackback/id/tr901919969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása