Mindketten nagyon fontosnak tartjuk az egézséges életmódot.

Nem dohányzunk, nem iszunk rendszeresen, mindemelett még rendszeresen sportolunk is. Mariann eleinte futott, majd miután megismerkedtünk ő is a kerékpározás szerelmese lett.

Ez a szerelem azóta is tart, fantasztikus élmény együtt sportolni, kiréndulni, mozogni!

Mindenkinek csak ajánlani tudom, testsúly megörzés/csökkentés érdekében is jó, de mi elsősorban nem ezért csináljuk, hanem azért, mert élvezzük, és fantasztikus élmény együtt mozogni!

Persze a másik oldal pedig az, hogy ha valaki gyereket szeretne, akkor minél egézségesebben él, annál egézségesebb lesz a születendő gyermek is. Nem tudom megérteni azokat a kismamákat, akik még a terhesség alatt dohányoznak. Persze ebben a környezetük (naszülők, apa, szülők, barátok, stb.) is ugyanúgy közrejátszhatnak, mert egy születendő gyermekre ugyanúgy veszélyes az anya álltal belélegzett füst (passzív dohányzás), mintha az anya dohányozni.

Az apukák sem szentek.. nehéz lemondania egy kismamának a dohányásról, ha mellette a párja egyfojtában szívja és a lakásban is állandó dohányszag van.

A leendő apukák is vállaljanak részt! Igenis mondjanak le a cigarettáról! Ha már gyereket akar valaki, akkor tegyen meg mindent annak érdekében, hogy az a gyerek egézségesen is szülessen meg!

 

Szerző: kombika  2010.04.13. 08:13 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekunklesz.blog.hu/api/trackback/id/tr231916727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása