Aztán eljött az egyik nőgyógyászati vizsgálat, és a szerelmemnél találtak egy polypus -t.

Vettek mintát belőle, szerencsére a szövettani elemzés során kiderült, hogy "jóindulatú", tehát nem kell nagyon aggódni, de azért jobban oda kell figyelni rá, a szeretkezéssel vigyázni kell, továbbá folyamatos felügyeletet igényel.

Az orvosunk azt mondta, hogy nem kell foglalkozni vele, ha ilyen marad, akkor az esetek 90% -ban magától távozik majd a szülés során, ha nem, akkor egy egyszerű műtéttel eltávolítják majd a szülés után.

Persze nem fenékig tejfel az élet..

Az orvosunk szabadságra ment, így a következő vizygálta már egy másik orvosnál zajlott. Ez a Doki ki volt akadva, hogy az előző miért mondta nekünk, hogy nem kell foglalkozni vele, ő azt mondja, hogy ezt meg kell nézetni, és azonnal le kell vetetni. Ráadásul szerinte az utolsó vizsgálat óta nőtt is..

Egy orvos egy vélemény, két orvos, két vélemény.. és akkor még nem tudtuk, hogy pár nap múlva a kórházban kötünk ki, és egy harmadik orvodtól egy harmadik az előzőektől totálisan eltérő véleményt fogunk hallani..

"A méhnyak-polipok olyan finom, piros vagy lila színű kinövések, amik leggyakrabban a méhnyaknál vagy a méhcsatornában fordulnak elő. "

Szerző: kombika  2010.08.22. 02:47 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekunklesz.blog.hu/api/trackback/id/tr552238279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása