Feleségemmel és 6 éves nagylányunkkal nagyon örültünk a 3 dimenziós képeknek születendő gyermekünkről. Nagyon tetszett, felemelő, és hihetetlen élmény volt lkátni ahogy mozog, iszik, tátog, forgolódik a baba..

Ugyanakkor a közeli családon belül voltak akik nem szívesne nézték meg, sőt volt aki egynesen kijelentette, hogy nem szereti az ilyet. Akkor akarja látni a gyermeket, ha megszületett, és ez csak egy újabb felesleges technikai vívmány,és szerinte teljesen etikátlan a használata.

Persze mindenkinek a maga döntése, hogy szereti vagy nem szereti ezt a dolgot, de soha nem gondoltuk volna, hogy ez valaha téma lesz, és hogy egészen közeli hozzátartozóink között lesz olyan aki nem fog örülni a felvételek láttán.. érdekes az emberi természet..

Szerző: kombika  2010.08.22. 02:41 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekunklesz.blog.hu/api/trackback/id/tr532238273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása